• Rólunk

  Mi az a feltétel, ami nélkül ma már szinte semmilyen vállalkozás nem tud gördülékenyen működni, fejlődni?
  A stabil informatikai háttér, a zavartalan üzletmenet biztonságot ad, hatékonyabbá teszi a munkavégzést, hogy Ön is azzal foglalkozhasson, ami valójában a feladata.

  Sok cég azonban nem engedhet meg magának szakképzett informatikus, rendszergazda kollégát, így a munkavégzés akadályává válik a nem megfelelő informatikai háttér.
  Mi azért vagyunk, hogy az alap informatikai infrastruktúrától a költséghatékony üzemeltetési konstrukciók megtervezéséig minden területen ott álljunk Ön mellett, a kis- és középvállalkozások igényeire szabva.

  Probléma esetén távfelügyelettel segítjük az azonnali megoldást, de szükség esetén telefonos ügyelettel és helyszíni kiszállás is rendelkezésre állunk.
  Gondoskodunk a vírusvédelemről, szervermentésekről és szoftverfrissítésekről, hogy adatai minden helyzetben biztonságban legyenek.
  Folyamatosan ellenőrizzük az igénybe vett erőforrásokat, elhárítjuk az esetleges hibákat, és megelőzzük azokat a problémákat, melyek előre láthatóak.
  A felhasználók, a cégvezetés és a dolgozók számára nyújtott informatikai tanácsadás szintén tevékenységünk részét képezik, hogy ügyfeleink magabiztosan használják a mindennapos programokat.

  Egy új rendszer bevezetésekor a gyártók által minősített, magas szakmai felkészültséggel és tapasztalattal rendelkező rendszermérnökeink segítenek a céges folyamatokba integrálni az új szoftvert. Tapasztalatunk szerint a dolgozók így a lehető legrövidebb idő alatt kezdik el készség szinten használni ezeket, hiszen minden kérdésükre érthető választ, gyakorlati támogatást kapnak.
  Elkötelezetten hiszünk az innovációban, használjuk a legújabb technológiákat, hogy naprakész szolgáltatást biztosítsunk a lehető legmagasabb szinten. Láthatatlanul ott vagyunk Ön mellett, hogy minden informatikai rendszere akadálytalanul üzemeljen. Mi leszünk a külsős jobb keze, így a minőség mellett a költségekben sem kell kompromisszumot kötnie.
  Hívjon miket bizalommal!